Contact

Ons team

Het succes van DecomAmsterdam zit in de kracht en samenwerking van ons compacte team.
Graag zetten wij onze schouders onder projecten en ideeën die innovatief zijn
en écht impact maken.

Wim Beelen

Creative Founder
Het uitzetten van de strategische route, het anticiperen op ontwikkelingen en het bedenken van baanbrekende concepten. Wim doet het al sinds zijn tienerjaren.

Arnold Sijtsma

Operationeel manager
Met een achtergrond in ecologie en milieubiologie, is Arnold de man die de vergunningen voor de diverse bouwprojecten opstelt en begeleidt. Daarnaast doet hij ook de due diligence onderzoeken op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu.

Udo Kock

Creative Founder
Als oud-wethouder Financiën, Economische Zaken en Zuidas in Amsterdam en met jarenlange ervaring bij het Internationaal Monetair Fonds brengt Udo een schat aan bestuurlijke, economische en financiële kennis en ervaring mee. Hij adviseert Larendael over strategie, stakeholder management en finance.

Elsbeth de Man

Personal Assistant
Als rechterhand zorgt Elsbeth ervoor dat Wim optimaal kan presteren en zich geen zorgen hoeft te maken om de bijzaken. Flexibel, behulpzaam en een kei in organiseren. Niet voor niets werken ze al 15 jaar samen.

Jelle Beelen

Project manager
Jelle is verantwoordelijk voor het beheersen van de verschillende projecten. Hij heeft een internationale managementopleiding afgerond en de nodige ervaring opgedaan met projecten op het gebied van kwaliteit, efficiency en IT.

Lisette Beelen

Marketing Manager
Systematisch en gestructureerd zijn duidelijke kwaliteiten van Lisette. Als professional in marketing en communicatie, is zij ervoor verantwoordelijk om Larendael steeds beter op de kaart te zetten. Ook zorgt ze voor balans in de alledaagse hectiek.

Jelle Beelen

Directeur
Als Directeur van Decom Amsterdam houd ik mij dagelijks bezig met het verder uitbreiden van dit Prachtige bedrijf en zullen we ons bezig blijven houden met het demonteren en ontmantelen van maritieme objecten op een circulaire en milieuverantwoorde manier.

Chris Blankestijn

Directeur
Chris zorgt voor financiële stabiliteit. Door zijn passie voor cijfers en IT (data driven) te combineren met zijn gevoel voor structuur, weet hij als geen ander de financiën op daily bases volledig inzichtelijk/toegankelijk te maken, rekening houdend met up to date dataveiligheid en data allocatie. Door Finance, IT en de Business middels dataverwaarding te combineren en inzichtelijk te maken, ligt de focus op de juiste plek!
De mensen achter DecomAmsterdam
Larendael is opgericht door de familie Beelen met als doel te investeren in projecten en ideeën die duurzaam, vernieuwend én uitdagend zijn.
DECOM AMSTERDAM
Larendael Group © 2021