Contact

DecomMissionBlue

Duurzaam en circulair ontmantelen
DECOM Amsterdam is trotse partner van DecomMissionBlue. Samen met tien andere grote bedrijven en onze gecombineerde perspectieven, willen we innovatieve en meer duurzame manieren vinden om offshore & grote maritieme objecten in de Noordzee te ontmantelen en te recyclen. We zijn klaar om te werken aan een circulaire en duurzame toekomst met een schone Noordzee.

Gedeelde ambitie

DecomMissionBlue is voortgekomen uit de gedeelde ambitie van de partners om de groeiende uitdaging van de ontmanteling en recycling van offshore- en maritieme objecten aan te pakken.
De scheepswerf DECOM Amsterdam is de perfecte locatie voor DecomMissionBlue om offshore objecten uit de Noordzee te ontmantelen. Samen met andere bedrijven binnen het DecomMissionBlue netwerk combineren wij onze eigen individuele expertise om offshore & grote maritieme objecten te ontmantelen en recyclen.

Locatie, locatie, locatie

De centrale ligging van de werf DECOM Amsterdam betekent dat DecomMissionBlue alle materialen kan ontmantelen en verwerken binnen een straal van 16 kilometer, waardoor de emissies en de ecologische voetafdruk tot een minimum beperkt blijven.

DECOM Amsterdam is een erkend scheepsrecyclingbedrijf en voldoet volledig aan de wet- en regelgeving.

DecomMissionBlue Trailer

DECOM AMSTERDAM
Larendael Group © 2021